Svart & vitt

 
En grå dag i Göteborg (m a o en vanlig himla dag i Göteborg) träffade jag Petra över en chailatte.
 
 
 
Och på morgonen innan denna fikastund spelade jag schack med Elias. Jag förlorade. Schack suger. Eller ja jag suger på schack.
 
Chai latte with Petra and chess playing with Elias one day in Gothenburg earlier this month.

28.05.14

 
 
Så här såg min onsdagskväll ut :-) Rätt grym. Angelique och jag hängde och avnjöt rosa drycker, t ex ett kallt rosévin som vi fick i ishink som värsta champagnen. Hur classy. Och vid tre på natten fick jag vandra hem från La Muette p g a nattbussar som aldrig kom. Men det ordnade ju sig. Puss!
 
Wednesday night with Angelique! Pink drinks & rosé wine.

Hangover

 
 
 
 
 
 
I torsdags hängde jag med när Gaëls band Hangover repade. Roade mig med att fota, såklart.
 
Rehearsal for Gaël's band Hangover last Thursday.

Petals

 
 
 
 
 
 
 
En eftermiddag hos E. <3 Hur söt var han inte när han var liten (bild 2)?!
 
One afternoon at E's. <3

Je dis aime

 
 
 
 
 
 
 
Voilà några bilder från anti-SD-demon i Göteborg den 13/5. Jag hade en tenta den dan och kunde inte stanna till slutet, men hann vara där rätt länge ändå. Och ang EU-valet tänker jag inte skriva mer än att fransmännen är obviously inte kloka i huvudet varför bor jag ens här (låter skämtsam, är arg). Läs detta vettja.
 
Demonstration in Gothenburg against racist party Sweden Democrats

S N O W

Har till sist redigerat klart de shironuriinspirerade bilderna jag och Olivia tog i januari. Japp, januari. Är långsam ibland änna... Här är de jag gillade bäst.
 
Model: Olivia Pontén (check out her blog and her Facebook page!)
Photographer: Sanna Tedeborg (me)
 
 
 
 
 

@Gaël's

 
Så! I onsdags landade jag i Metz. Ah, inte landade men bilen kom fram liksom. Körde på covoiturage, dvs delade bil med tre främlingar och betalade en tredjedel av vad tåget kostar. Win! Detta var min värd, min fd klasskompis från mitt utbytesår i Pays de la Loire, Gaël. Japp, han är pirat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så här såg första kvällen ut.
 
My first night in Metz, where I visited my former classmate Gaël (the first picture. Yep, he's a pirate.) who I got to know during my year abroad in 2011. :-)

Släktpromenad.

 
 
 
 
 
 
Hej! Nu är jag hemma från Metz. Ska berätta om mitt lilla äventyr snart men först lite fler Sverigebilder :-) Efter min lillebrors konfirmation gick alla konfafirare på promenad. Mkt trevligt med släkthäng.
 
Hi guys, I'm home from my trip to Metz. I'll tell you about my little adventure soon but first a few more photos from Sweden.

Fleur de saison

 
Hej vänner. Här är knäppa bilder från i går då jag hängde med Al plus en bild med två månar. I går kväll kom en gammal fransk klasskompis på besök, och i morgon ska jag till Metz! Har aldrig varit där, så det blir skoj. Ska festa med massa knäppa (hoppas jag) fransoser. Vi hörs!
 
Alice+moonz. I'm going to Metz tomorrow to party with a bunch of french guys. Cya!

J.

 
 
 
 
Här är den egentliga anledningen till att jag flög hem till Sverige förra veckan: min lillebror skulle konfirmeras! Finaste bror.
 
The real reason why I took a trip to Sweden the other week: my little brother's confirmation. Isn't he the cutest?

New website

 
Har renoverat min hemsida! Ta gärna en titt här :-)
För fotojobb eller beställning av prints, kontakta mig på post@studioverox.com.
 
Remade my website :-) Have a look by clicking here.
If you want to hire me for work or order a print, contact me at post@studioverox.com.

Violent youth

 
Fotade ju Emma och Alice för ett tag sedan och har nu satt ihop denna film som vi också spelade in. Har inte jättestora redigeringsmöjligheter och så där, men tycker nog att den blev rätt bra ändå! Kul att göra en enbart visuell film eller hur man ska säga. Snart kommer foton också.
 
Video from the photo shoot w/ Emma & Alice.

Lilacs

 
 
Två fina personer vid syrener. Nu är jag hemma i Paris igen, det är mysigt och vackert och varmt. Nåja, ha en fin torsdag! Kram
 
2 of my fav people + flowers. Also I'm back in Paris.

Friday's kids

 
I fredags tog jag och E tåget mot Göteborg. Pendeltåg är tråkiga men inte när man har en vän och en tofs.
 
 
 
Och så spenderade vi kvällen med Janina. :-)
 
Friday night with Elias and Janina.

Studie i svensk vår

 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte på en liten roadtrip till vår sommarstuga med mamma. Oj vad det regnar här i landet. Det är skoj att vara hemma, känner mig som turist i mitt eget hemland :-)
 
Me and mom went on a tiny roadtrip to our summer house. Rain...

Regn

 
 
Spenderade en fin första kväll i Sverige med dessa två.
 
First evening in Sweden

Nstgrm & flygkrasch

Tänkte visa er samtliga bilder jag lagt upp på Instagram i april och hittills i maj. Det är inte så många. @sannicarolina heter jag där för övrigt.
 
 
Först ut är skor. 1. Mina Dr Martens + regnblöt asfalt en dag för ganska längesen när min f d granne Max fortfarande bodde i rummet bredvid och vi promenerade vid Bastille. Och 2. ett par guldsandaler jag köpte som dock gick sönder direkt. Har jämt sån otur med skor, helt galet.
 
 
Och så är det bokdags. 1. Balzac och kaffe med solen i ryggen. Ah. 2. L'Amant av Marguerite Duras som jag läste på en dag mellan klädtvätt och matlagning. Fin och speciell och notera förresten att den på bilden uppslagna sidan innehåller bokens första kärleksscen.
 
När det här publiceras sitter jag på Beauvais och väntar på mitt plan hem till Sverige. Vi ses på andra sidan (om jag inte kraschar och dör vilket allt förstås pekar mot. Är världens mest vidskepliga person när det kommer till att flyga, måste vara livrädd annars kommer jag att straffas med en krasch. Hänger ni med?)!
 
Some Instagram photos from the past month (@sannicarolina). Right now I'm at Beauvais waiting for my flight to Sweden. See you on the other side!

Milkshakes

 
 
 
 
Hej guys. Här är några bilder från när Alice, Katrine och jag käkade lunch på HD Diner. Ett sånt där utstuderat superamerikanskt ställe med hamburgare på menyn, bilsäten vid borden och gamla reklamskyltar på väggarna ni vet.
 
4 pictures from when Alice, Katrine and I had lunch at HD Diner.

Lördag

 
 
 
Några bilder från i morse. I går var Al här och vi promenerade i Bois de Boulogne (natur <3 Man blir knäpp av att bara se asfalt och höga hus hela tiden har jag märkt), drack vin och kollade på Reservoir dogs. I dag har jag promenerat runt och letat presenter till diverse familjemedlemmar. Ska nämligen ta en veckotripp till Sverige nästa vecka. Är pepp! Ska bli najs att 1. kunna laga mat i ett riktigt kök 2. gå skogspromenader med min vovve 3. träffa min familj som jag saknar 4. bli skedad av E när jag sover. Hoppas ni har en bra lördag! Puss
 
Just a few pictures from this morning. Yesterday Al was here and we went to Bois de Boulogne, drank wine and watched Reservoir dogs. I'm going to Sweden for a week next Wednesday, looking forward to it.

Manif du 1er mai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan! I går var ju då första maj och jag hängde på Place de la Bastille. Det var världens disco med musikdunkande skåpbilar utplacerade runt hela stället. Haha... Köpte mig en mojito för 2€ och skuttade (typ) omkring med kameran. Sån revolutionsstämning.
 
International Workers' Day at Place de la Bastille, with music, mojitos and revolution in the air.

Musée Rodin

 
En dag hamnade jag och Katrine på en marknad vid Montparnasse en liten stund. Det spöregnade, jag köpte en sjal för 3€ och efter en snabb tur fram och tillbaka bland alla fisk- och osthandlande medelålders personer dök Alice upp.
 
 
Vi åkte till det här stället, Musée Rodin. Alltså, själva huset som museet var i. Så. Fint.
 
 
Så tittade vi på allehanda skulpturer och en och annan målning, samt spanade in trädgården lite grann. Glad maj på er!
 
 
At Musée Rodin with Alice and Katrine. Mostly sculptures, a few paintings, and an amazing house with a pretty garden.