Sanna Tedeborg

Petit Palais
 
Gick till Petit Palais en dag.
 
 
Tillsammans med den här snyggingen såklart.
 
 
Hej! Ser arg ut. :(
 
 
Vi gick på en utställning vid namn Paris 1900, om världsutställningen och så. Helt knäppt med alla enorma palats och grejer som byggdes bara för att rivas ner efteråt. Knäppt även med de som fick stå kvar, som Petit Palais självt liksom. Bara "nu bygger vi ett slott här så alla ser hur coola vi är och kallar det för det lilla palatset fast det är stort och bygger ett ännu större på andra sidan gatan wohoo".
 
 
Intressant iaf. Sen åkte vi till Belleville. Det berättar jag om en annan dag! Puss
 
Went to Petit Palais with E and viewed an exhibition called Paris 1900.
REGARDE pt 1
Plåtade med Alice för ett tag sedan! Sista Parisplåtningen, iaf för denna gång. Vi kom fram till att vi ville göra ngt gatufotoinspirerat. Paris framställs ju jämt som världens mest glamorösa och glittrande stad där allt är såå vackert, men för varje snirklig balkong finns en gränd som stinker urin, en hemlös människa i ett gatuhörn, ett nerspytt säte i metron. Ni fattar kanske. Så det var väl ungefär det vi siktade på, ngt som inte var så klyschigt och fashionabelt. Plus att vi ville ta snygga porträtt då.
 
Model: Alice Jardesten (alicejardesten.blogg.se) // Photographer: Sanna Tedeborg (me)
 
 
 
 
 
 
 
En flytt.
Hejhej! I går flyttade jag från Paris. Oj minsann. För en och halv månad sedan, ungefär, var jag tvungen att bestämma ifall jag skulle förlänga mitt lägenhetskontrakt eller ej, och jag tänkte att jag nog ville se annat än betong sten asfalt arrangerade parker ett tag. Har haft fem mkt bra månader med massor av upptåg och Paris är ju helt fantastiskt, men nu känner jag mig redo för nya äventyr. Börjar med en sommar i Gbg. Sverige den här tiden på året <3 Bästa jag vet.
Puss!
 
Moved from Paris yesterday! About one and a half month ago I had to decide whether to keep my apartment or not over the summer, and I decided to move back to Sweden. Wanted to see some other things than concrete and asphalt for a while. It's been five amazing months in an amazing city but now I feel ready for new adventures. And Sweden this time of year is one of my fav things in life.