Hö hö hö

 
Har varit ute på E:s familjs gård ett par gånger det senaste och bärgat hö. Sjukt varmt och ganska tungt men otroligt somrigt och fint. Älskar älskar att vara på landet på sommaren. Gjorde en liten film med massa djur i:
 

Eli pt 1

 
Fotade den här coola personen för ett tag sedan! Eli. Vi tog oss till industriområdena i Backa och tog lite bilder i det inte så somriga vädret.
 
Model: Eli Ydén
 
 
 
 

Je compte les jours je compte les heures

 
Här kommer lite bilder från när livet var annorlunda, i juni m a o. Har gått in i en så konstig bubbla den senaste tiden, bara lever från timme till timme liksom. Och jobbar natt 7 dar i veckan vilket kanske bidrar till förlorad tidsuppfattning. Iaf, hej från metron den 20/6.
 
 
Jag och E gick till Mona Lisait, ett librairie i Marais. Upptäckte bästa fototidningen! I stort format och med nästan enbart fotografier och absolut inget ointressant tekniktjafs. (Heh.) Fick Ryssland-numret av E i tidig födelsedagspresent, fantastiskt.
 
 
Mojitopaus <3
 
 
 
På kvällen gick vi runt vid Bastille. Frankrike spelade VM-match mot Schweiz denna dag och varje gång de gjorde mål rämnade staden i princip & folk stod på gatan ena knytnäven höjd och en öl i andra handen och sjöng Marseljäsen. Jisses.
 
Paris, 20/6. Discovered an amazing photo mag called L'Insensé and learned just how crazy french people get when the national football team scores.

Water fight

 
 
 
 
J+J+neighbor+water guns, 8/7.

Aux corps inséparables célestes désirables déchirés possédés

 
 

Enigma pt 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Models: Emma Torsteinsrud+Alice Jardesten // Photographer: Sanna Tedeborg (me)

Il me parait bien loin l'été, je n'l'ai pas oublié mais j'ai perdu la raison

 
 
10e arrondissement, 23/6. 
 

Lommerhall I

 
 
 
 
 
 
 
 
Swedish summer in a nutshell/Lommerhall, 9/7

REGARDE pt 2

Här kommer resten av bilderna på Al!
 
Model: Alice Jardesten (alicejardesten.blogg.se) // Photographer: Sanna Tedeborg (me)
 
 
 
 
 
 
 

Dumplings & tant med hund.

 
 
 
 
 
Belleville 25/6.

Laissez-nous encore un peu de place pour rêver

 
 
 
 
Bild 4 är tagen av E.

Enigma pt 1

 
Här är bilderna på Emma & Alice jag tog i... april? Är änna långsam ibland kan man säga. Men det är ju också lite charmen med att fota sånt här, ingen deadline finns utan jag kan låta bilderna ligga på hårddisken tills jag räknat ut vad jag vill göra med dem.
 
Models: Emma Torsteinsrud+Alice Jardesten // Photographer: Sanna Tedeborg (me)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fête de la musique

 
 
 
 
 
 
Fête de la musique @ Parc de Belleville. Electro+sunset+dancing people.

Sedan jag kom hem.

 
Nu har det snart gått en vecka sen jag kom hem från Paris. Vad har jag gjort? Ingenting. Och ändå rätt mkt. Till att börja med sov jag hos E min första Sverigenatt, och åt kanelbulle till frukost dan därpå. Och mackor med 1. Bregott+prästost+tomat 2. ägg & kaviar. Och Arlamjölk till. Ah <333
 
 
Har också börjat jobba som tidningsbud. Så mina sovtider är helt knas men i gengäld får jag se gryningen varje dag så det känns rättvist. Bästa är när E delar tidningar samma nätter och vi kan prata i telefon emellanåt.
 
 
 
I går var jag och åt godaste middagen hos E:s pappa+familj. Lärde mig även spela en ny variant av kula av G (på bilderna ovan) som för övrigt är en så himla söt onge.
 
 
Kulspelande syskon.
 
Allt för nu! Puss & utnyttja sommarnätterna för 17 mvh en som ska lägga sig om några timmar.
 
What I've been up to since my return to Sweden. (Eating cinnamon rolls, delivering newspapers every morning, and having dinner w/ E's dad's family.)