Sanna Tedeborg

Hö hö hö
 
Har varit ute på E:s familjs gård ett par gånger det senaste och bärgat hö. Sjukt varmt och ganska tungt men otroligt somrigt och fint. Älskar älskar att vara på landet på sommaren. Gjorde en liten film med massa djur i:
 
Eli pt 1
 
Fotade den här coola personen för ett tag sedan! Eli. Vi tog oss till industriområdena i Backa och tog lite bilder i det inte så somriga vädret.
 
Model: Eli Ydén
 
 
 
 
Je compte les jours je compte les heures
 
Här kommer lite bilder från när livet var annorlunda, i juni m a o. Har gått in i en så konstig bubbla den senaste tiden, bara lever från timme till timme liksom. Och jobbar natt 7 dar i veckan vilket kanske bidrar till förlorad tidsuppfattning. Iaf, hej från metron den 20/6.
 
 
Jag och E gick till Mona Lisait, ett librairie i Marais. Upptäckte bästa fototidningen! I stort format och med nästan enbart fotografier och absolut inget ointressant tekniktjafs. (Heh.) Fick Ryssland-numret av E i tidig födelsedagspresent, fantastiskt.
 
 
Mojitopaus <3
 
 
 
På kvällen gick vi runt vid Bastille. Frankrike spelade VM-match mot Schweiz denna dag och varje gång de gjorde mål rämnade staden i princip & folk stod på gatan ena knytnäven höjd och en öl i andra handen och sjöng Marseljäsen. Jisses.
 
Paris, 20/6. Discovered an amazing photo mag called L'Insensé and learned just how crazy french people get when the national football team scores.