Sanna Tedeborg

Paraplyviftande vakter & Tour Montparnasse i regn
 
Hej bloggen. Här kommer bilder från i förrgår.
 
 
 
 
 
Elias och jag skulle åka och titta på Père Lachaise-kyrkogården. Vi började med lunch och promenixade sen bort till själva turistmålet. Det blev dock inte så mycket med den saken, eftersom vi kom dit en kvart innan det stängde... Stränga öppettider på en kyrkogård, vad är grejen med det. Så vi blev utkörda nästan direkt av den stränge vakten på en av bilderna ovan. Efter det drog vi oss bort till Montparnasse där vi skildes åt, för jag skulle på bio med några mysiga fransmän. Det var himla trevligt (även om filmen sög) men jag glömde fota :-( Får skärpa mig till nästa gång. Puss!
 
Translation
Me and Elias wanted to go see the Père Lachaise churchyard, but we didn't make it there in time. Also I spent the evening with some of my fav french people but didn't take any pictures with them so... Yeah a day of failure. Still a really good day though.
Je t'm
 
 
En morgon här i min lilla lägenhet. E som gör frukost och köper bröd och jag som filmar hela processen. Perfekt radarpar. :-)
 
 
Translation
A morning.
Belleville
 
 
 
 
 
 
En söndag i Belleville. Vi gick på marknad, drack billig öl på uteservering bland massa folk och promenerade omkring. Och åt på tunisisk restaurang, så gott! Särskilt E:s mat men nåja. Tämligen nöjd med dagens bildskörd. Var också tänkt att jag skulle lämna in min stackars systemis som ju inte mår bra men det blev inte av. Håller på att lära mig ta hyfsade bilder med den lilla just nu. Kul det med. Så ja, detta var då gårdagen, kryddad med lite rasistiskt märkligt tunnelbaneklotter samt en telefonpratande E vid République. Puss.
 
Translation
Sunday in Belleville. My system camera is broken right now so I'm doing my best with my small one.